< Till bloggens startsida

Magont

Jag håller alla tummar och tår för dig.

NM

Ikväll blir det ett glas vin, eller kanske två, hos Michas! Kan behövas lite chill, känner mig som 80 år. Tydligen är det vädligt ansträngande för ryggen att måla om. Blir så jävla förbannad när jag inte når riktigt ända upp så att det blir rakt uppe vid taket. Och så är man ju för lat för att gå ner i källaren och hämta en stege. Men men, det blir fint iallafall! Egentligen vill jag köpa en ny säng nu när jag ändå håller på, men det är inte så ekonomiskt.

Var och åt lunch med Malin, Marcus och Pappa idag, innan Marcus skulle åka ifrån oss. Innan det så var vi och köpte presenter till hans tjej... En sak var så himla gullig, men jag kan inte skriva om det än. Man får ju inte tjuvkika liksom, eller paja överraskningen. Vilket jag kanske redan har gjort, haha.
Nej, bäst att jag är tyst nu!

Snart

Nu är det snart dags att gå hem från jobbet och kika på hur färgerna har torkat. Dagen har alltså bestått av målning. Så färg har jag lite överallt. Först tänkte jag inte lägga ut så mycket plast på golvet, men med tanke på att jag kladdar som en riktig gris (ta inte åt dig nu, haha) så blev hela golvet inplastat.

Idag har Malin tagit en vaccinspruta mot svininfluensan, hon var lite nervös för alla biverkningar det stod om i Aftonbladet. Typ psykisk påverkan, ansiktsförlamning och så. Men än så länge är hon helt normal. Jag tror inte det är så farligt faktiskt. Det skulle väl vara biverkningar på långsikt som skrämmer, iallafall mig, men så farligt kan det ju inte vara? Hellre att hon får lite huvudvärk än att hon dör av influsesan liksom.
Det skulle aldrig gå!

Nej, nu blir det hem och läsa "metoder för brukstextanalys". Suck...

Ekonomiska dag

Bert Karlsson, ja The Bert Karlsson, gick förbi butiken i stan och hälsade glatt på Malin. Det var väl typ dagens händelse. Och att läkaren från i lördags nyss kom in på jobbet och avslutade samtalet med "sköt om dig nu". Kändes lite pinsamt. Haha.

Lister, fönster och dörrkarm är nu målade vita. Det ser rent och nytt ut. Pappa hade fått väggfärgerna av sin vän, så dom står i hans bil. Är lite pirrigt faktiskt. Men det bästa blev ju att jag fick dom av hans vän, så jävla super snällt. Där sparade man 1200:- liksom. TACK!

På tal om spara fick jag ner räntan till hälften genom att binda om lånet på 2 år. Det känns jätte bra faktiskt! Få ner månadsräntan med hälften är rätt mycket. 

Så nu har jag bara ett problem, kommer vi klara att sova i lägenheten inatt där det stinker oljefärg? Haha, det är fan frågan. Kanske blir till att campa hos mamma och pappa. Ska be Hagge gå och lukta efter!

Dammig

Så, nu är det spacklat och slipat. Hela jag ser ut ungefär som en snögubbe. Vitt spackel ser ut ungefär som mjäll när man får det i håret. Låter fräscht va?
Hagge tyckte det var ovanligt med en tjej som kunde spackla, jag tror inte det faktiskt. Jag vet många tjejer som spacklar för glatta livet. Bara för han själv inte klarar av det!
Men har man växt upp med Bygg & Montage så vore det en skam att inte kunna. Jag har liksom en mamma som alltid vill göra om någonstans vilket självklart präglar de två döttrarna. Så i vårat hem har det nästan alltid rivits tapeter, spacklats, målats och tapetserats någonstans. Fast vi har aldrig fått vara med under själva tapetseringen, haha. Vi var väl inte så himla duktiga på det, ska faktiskt be pappa lära mig någon gång när han har tid, får väl bli när han går i pension kanske.

Nu ska jag duscha av mig dammet, slänga mig på cykeln och trampa hem till Mamma och Malin, som för en gång skull är lediga, och äta lunch. Sen blir det till att träffa bankkvinnan och lägga om lånet, har jag tur kan jag spara någon tusenlapp i månaden på det. Och då, då kan jag måla om i flera rum!!




Den vackraste männska jag någonsin mött

Vännen! Jag är så, så ledsen. Ledsen för att allt ska behöva drabba dig, ledsen för din förlust och ledsen för att du är ledsen. Jag önskar jag kunde ta en liten del av vad du måste genomlida detta skit år. Om ens bara en liten, för att avlasta. Önskar jag kunde göra mer.

Usch, 2009 kan det ta slut snart? Det räcker nu. Man orkar inte hur mycket som helst.

Vila i frid!

Dugga

Gjorde duggan i textdesignkursen imorse. Så nu är den avslutad och klar. Gick hem och firade med att knäskura badrummet. Otroligt givande. Har fått en liten, ur söt, minitvättmaskin som har stått på vallen. Den ska målas från orange till svart och sen installeras av Bygg & Montage!

Duggan gick helt okej, kändes inte sådär jätte svår. Imorgon är det redovisning i informationskursen, sen så är man ledig ett par dagar. Målning i sovrummet är inplanerat, blir en skimrande typ "champangefärg" som fondvägg och matta ljusa väggar runt omkring!
Förövrigt har jag överlevt helgens akutbesök. Hade bara mjukdelsskador i ansiktet och en liten blodansamling inne i huvudet. Min plan var att skylla på pågående hjärnblödning och jag hade misslyckats med duggan!
Nu ska jag ta och riva ner tavlor och övrigt från väggarna så man kan komma igång och spackla!
Kanske ska tillägga också att jag inte råkade ut för en misshandel, bara en liten olycka när mina vänner brottades i soffan och jag råkade sitta för nära. Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget liksom!

Back

Jaha, då var man tillbaka på akuten igen. Nu har jag tyvärr ingen stand in bloggare med mig. Men känner att tiden behöver fördrivas så då kan jag lika gärna köra själv! Har precis åkt in i en tunnelliknande röntgen maskin och scannat av huvudet. Så nu väntar jag bara på svar! Det har varit en jobbig natt vill jag lova. Men med världens finaste vänner går allt! Tack för att ni var med mig.

Akutblogg

Tja!
Stand in för mille här!
Har snott en dator i ett undersökningsrum och bloggar från hetluften där allt händer! Spänning säger jag bara! Seriöst, jag går snart och kräks. Det är fan sjuka människor överallt. Inte okej!
Så både mille och jag är lite yra och illamående, fast det är bara hon som har hjärnskakning! En fot i huvudet och sen akuten. En helkväll helt enkelt! =) Sur och jävlig sjuksyrra till råga på allt. Arg för att jag ville veta om jag skulle hålla emilia vaken eller inte. Förlåt, jag är inte medisinskt tränad! Jag är lite på örat...
Men tydligen så får vi sova i alla fall. Alltid nåt att glädjas över.
Mille har åkt bårvagn genom halva sjukhuset. Hennes värsta mardröm. Men hon är förvånansvärt uppåt ändå för å vara nockad. Börjar dock tycka att sjukhus är överskattade... Gammal använd jävla filt försökte dom pracka på henne! Men man välkomnar ju inte svininfluensan bara för att man råkar ha blivit sparkad i huvudet!
Vi blir nog kvar här ett tag, för den enda kirurgen som jobbar på det här stället är och skär i någon annan stackare. Man kunde ju tycka att det skulle finnas en reservplan. Tydligen inte...
Funderar på att lägga mig på golvet och vila mig i form, men man vet ju inte när dom hade tid å städa senast. Inte resurser så det förslår direkt!
/Frida

Arg & jävligt upprörd

Har precis haft mitt första riktiga polismöte, jag har en sak att säga: Tycker man inte om människor så ska man fan inte vara polis. Vi var på en fest, och så står jag, Hagge, min syster och kusin vid bilen. Då kommer det 6 poliser flygande över ett staket och ingen fattar någonting. Kusin vitamin säger då till mig; "Vad händer, vi har ju skrivit en lapp om att det är fest". En av poliserna kommer då fram till honom och säger:
"Är det du som bor här?"
Nej svarar kusinen, det är hon där borta. Men det sitter en lapp på dörren.
"Du ska inte vara så jävla uppkäftig om du inte bor här"
Va? Nehe, okej, säger han.
Sen är han tyst och polisen tittar på honom och säger "Och så står du här och tuggar tuggummi också". Adde är fortfarande tyst. Och sen säger slutligen polisen " Du, om du inte slutar vara så jävla uppkäftig så ska jag se till att du åker härifrån med huvudet före". Sen går dom...
Jag bara undrar helt ärligt, får man verkligen göra såhär? Får man provocera en människa så, bara för att man tuggar tuggummi eller säger att det sitter en lapp på dörren? Hur många åker in i häktet som egentligen är helt oskyldiga? Det verkar helt sjukt. Jag tuggade också tuggummi, men inte sa han så till mig. Är det för att Adde har tatueringar på armarna? Är de så fördomsfulla?
Jag blir så jävla förbannad. Så upprörd. Jag hade lust att fråga " Men varför står du här och bara provocerar honom?" Men då hade han väl tagit honom med till häktet eller något. Bara för att det står polis på dom betyder de inte att de kan göra vad fan de vill. De får inte ha fördomar och de får absolut inte provocera fram ett bråk. Dom ska snarare stoppa bråk. Fy fan vad arg jag blir... Jag lovar att om han hade fortsatt hade jag fan anmält honom. Funderar på att skicka in ett brev till någon, men jag har ju ingen aning om vad han hette.
Som sagt. Tycker man inte om människor ska man fan inte vara polis.

Klappart och klart

Vaknar upp med ögon som ser ut som två golfbollar. Inte så konstigt eftersom jag grät som ett barn hos Hagge igår när jag kom hem. Riktig sån hulkgråt. Iallafall, idag är Pm:et inskickat, Grupparbete nummer 2 färdigställt, nu är det bara Tenta på måndag kvar. Men den ska nog gå bra...

Känns som om det bara har flytit på med dessa kurser. I den ena har man inte behövt anstränga sig alls, men det är klart man kunde ha gjort lite mer. Blir till nästa kurs som börjar i november! Snart kommer Malin och plockar upp mig, då ska vi äta något för jag är så otroligt hungrig. Sen ska vi hämta vår stjärna på tågstationen runt fyra...
Frida undrade om jag ville följa med dom till Raw ikväll, men jag tror jag hoppar det. Mina andra vänner gör säkert något tillsammans. Så vad ska jag göra? Inte en aning faktiskt. Verkar ju lite skumt.
Hur som helst, dags att överväga hur mycket energi man ska lägga på något som inte ger ett skit tillbaka. Ja, faktiskt. Nej, magen kurrar vilt och kommer göra uppror om det inte blir mat snart!

De tre L:en

Nu har jag skrivit om läslighet, läsbarhet och läsvärde i flera veckor. Jag spyr snart på det. Skillnaden är liksom marginell och det är inte det lättaste att hålla isär dom. Imorgon ska det vara inlämnat iallafall och jag sitter fortfarande kvar i högskolan. Men snart kommer systra mi och hämtar upp mig. Sen blir det en tripp till Tuna Park och kanske beställa nya brillor. Kan ju behövas då jag inte ser ett skit, om jag inte har mina älskade linser såklart. Mina bästa vänner! Tragiskt, men sant! Haha, nästan iallafall.

3 skoldagar kvar tills man har ledigt fyra dagar. Lite höstlov. Hur bra är inte det? Jag har "skollov" igen. Haha. Avundsjuk någon heltidare? Tänkte väl det! Haha. Nej, såhär blir det när man har tillgång till vilka sidor som helst genom högskolans nätverk. Lite bloggskrivande hit och dit istället för att fortsätta att förvirras över all text om de tre L:en, på engelska. Låter kul va? Ser ni mig inte i helgen är det för att jag har kvävts under all engelsk litteratur...

Mysmorgon



Blinda barn - Here I come

Var på föreläsning idag och fick höra om världens roligaste projekt som startar i januari. Det handlar om att vi ska hjälpa blinda/synskadade barn och deras anhöriga med taktilböcker och punktskrifter. Dels taktilböcker för de ska lära sig vad olika saker är. En taktilbok är alltså en bok där föremålen går att känna med händerna, de är utstående och i olika typer av material. En björn har till exempel päls. Sen ska vi även utveckla blindskriften på offentliga platser. Det finns ju till exempel på hissknappar, men hur ska de hitta dit?

Låter det inte ur kul? Haha, jag är jätte ivrig. Projektet är beställd av typ svenska punktskriftsnämnden och kommer att hålla på i 3 år! Vill börja nu!
Imorgon bitti blir det till att barnvakta, hela förmiddagen! Mysigt värre. =)

Gäsp

Idag är en seg dag. Gick upp klockan 7 och släpade mig ner i tvättstugan. Tänkte att jag skulle sätta mig och plugga till tentan sen direkt. Men det gick ju som det gick. Bäddade om med nya fluffiga vintertäcken igår som jag fick av mamma förra året. Tack mamma! Dom går ju liksom inte att motstå.

Hagge jobbade även natt igår och vaknade till när han kom hem, när det nu var har jag ingen aning om. Man iallafall, så jag får väl skylla på det. Nu ska jag fylla på min kaffekopp och köra igång. Fast måste ju springa mellan tvättstugan också! Så det kanske inte blir så mycket gjort idag iallafall. Haha. Grupparbete sen iallafall!
Slänger upp en bild på vår berömda sushi på en gång!
Och dom fluffiga såklart.

Då var det inte långt kvar

Snart är det jul. Igen. Och all denna stress som hör till kommer snart. Julklappar hit och dit. Mardrömmar om att man har glömt någon på julafton och har julklappar till alla andra. Usch! Men julen är ju vinterns höjdpunkt. Så därför längtar jag till och med lite!

Har sett ett par julklappar hitills, så ska väl börja inhandla dom snart. Världens sötaste uggs till Nova. Måste lägga upp en bild på dom, dom är helt underbara! Sen så ska hon väl ha lite leksaker också! Dom ska skämmas bort dom små liven! Samuel & Benjamin vill nog också ha leksaker, skulle nog inte bli så uppskattad om jag köpte skor eller kläder till dom. Haha. Dom hatar mjuka paket!
Sen är det ju Fars dag snart. Ojoj, det blir till att nätshoppa nu alltså!

All night long...

...luktade vi alger och fisk! Hahaha. Fresch to death. Sushin blev helt okej. Även om jag hade på way to much wasabi på mina "rullar". Jag vet inte hur mycket vin som gick åt igår, men tre flaskor iallafall, vilket betyder ungefär en flaska var. Så idag ska jag försöka genomlida dagen med bananer och drickyoghurt.

Hade iallafall rätt bra flyt igår, pengamässigt. Efter jag köpte korv till oss drog sig Johanna, Michas & Janet till Raw, och jag & Frida till Harrys. Kände att jag inte ville vara med om samma sak en gång till, så jag satsade på det andra!
Kommer till harrys runt ett men får ändå komma in på vipkortet, haha. Det var som om dom såg att vi var studenter och behövde spara in lite. Träffade Hagge & hans vänner därinne. Diskuterade någon slags dokumentär om bögporr och dansade all night long med Piff & Puff. (L & G) Det var riktigt kul faktiskt. Länge sen jag var ute. Frida däremot, inte van med vad stans ankor har att erbjuda står glatt kvar och dansar när anka på anka bokstavlingen hoppar fram mot henne. Jag vek mig dubbel av skratt.

Hagge försökte få i oss någon typ av drink hela tiden. Det var det där med sugrör, som inte fanns. Haha. Till slut blev det kanske lite mycket och lyckades få en taxi hem! Haha. Malin ringde väl runt typ två och jag berättar om min kväll. Lite synd tyckte hon om mig, det var det jag behövde höra. Att jag faktiskt inte är helt ute och cyklar utan att andra också har märkt det. Jag är så glad att jag har henne, vad fan skulle jag göra annars? Du är bäst!

Nej, dags att jobba lite! Går ni förbi Tuna skulle jag döda för en kisspaus och en vaniljbulle! Haha.

Hjärnmos

Nu börjar det kännas, halv nio - halv fem idag i skolan. Efter det var man rätt slut i huvudet. Hjärnan kändes rent utsagt som äppelmos. Så middag hos mamma & pappa passade in bra. Det slår ju aldrig fel! Däremot så blev det en hel del gjort, och det känns ju skönt. Helst av allt skulle jag vilja krypa ner bland bubblorna i badkaret, men jag orkade inte fylla upp det. Fatta vad skönt det vore att ha en uppvärmd pool som alltid stod redo! Nej, usch och fy vilka I-landsproblem. Fast det är ju aldrig förbjudet att drömma sig bort lite grann.

Imorgon blir det först jobb, sedan blir det till att göra hemmagjord sushi. Haha vi får väl se om vi lyckas. Känns ju som ett rätt vågat projekt. Men det blir nog bra! Efter sushi med det obligatoriska vita vinet väntar en fest hos Jocke & Janet. Är ju lika kul varje gång. Mindre kul att ta sig upp på söndag morgon och släpa sig till jobbet. Men det är smällar man får ta helt enkelt!

Pust...

Nu kan jag pusta ut i fem minuter innan det är dags att springa iväg igen. Fast jag har väl knappast gjort sådär mycket ansträngande idag. Skolan med ett grupparbete, tufft när fem stycken vill formulera en analys på sitt eget sätt. Mycket åsikter om ordval, meningar och så vidare. Men det går, och det kommer bli skit bra!!

Efter det drog vi till Papas Tapas för en lunch, träffade kusinos där med Amanda. Så blev lite av en lunchdate. Vilket var kul eftersom vi inte träffas så jätte ofta! Sprang till H&M och handlade ... fast jag inte skulle. Och sen vidare för att möta Matilda & Erica. Vi gick till Waynes och pratade, pratade & skrattade. Haha, jag grät ett tag, av skratt förstås.

Tappade bort tiden helt och sen var jag tvungen att nästan springa hem för att hinna byta om. Nu ska jag snart kila till Yogalatesen med Frida & Erica. Ska bli intressant, har aldrig varit på det passet förut! Efter är det bara att skynda sig hem för att träffa den andra kusinon. Fick ett sms av mamma där det stod " Marcus kommer till oss idag." Haha, så jag antar att det var lite av en pik. Typ "idag kan du väl komma hem för en gångs skull när Marcus är här". För jag är faktiskt inte hemma så jätte mycket längre. Inte alls den här veckan hitills, tror jag. Sådär då tappade jag bort tiden igen och måste springa!


Rea!!

50 % på Asos. Gissa om jag handlade? Haha, självklart. Förmodligen helt onödigt när man ska vara student med endast en extra lön. Men man kan ju inte låta bli!
Bokade om mötet med bankkvinnan idag, ska lägga om mitt lån. Skulle behöva läsa på om man ska binda om med rörlig eller fast ränta. Någon som är haj på siffror? Som det ser ut nu blir det väl rörlig, men jag vet inte. Kanske stiger till taket nästa år. Vem vet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Svettades på Body attacken nyss. Imorgon ska vi pröva Yogalatesen. Eller kanske den afrikanska dansen. Den är jag jätte sugen på. Haha, låter ju ur kul.
Fick en inbjudan till sushikväll i helgen, låter också ur kul. Gott & nyttigt. Blir inte bättre!!

Today

Stadsmuseum med gruppen. Lunch med delar av gruppen... Sen skriva, skriva, skriva och vips så var min del klar! Weeey! Sådär, ett moment avklarat. Känns som om det är 100 moment kvar. Koncentrera sig på att skriva klart det andra jätte Pm:et imorgon. Kanske. Bara kanske.

Nu måste jag hinna äta något, sen behöver de mig på jobbet! Så jag ska springa dit och hjälpa till någon timme! Då tänkter jag passa på att göra lite utskrifter också. Som tack för hjälpen liksom. Sen blir det att härja vidare till Body attacken och svettas.
Förövrigt; Michas are you alive? Eller ligger du begravd under någon av dina patienter? Haha. En dag utan sms liksom. Va fan har hänt? ;)
Veckans höjdpunkt: Matilda kommer hem!

El Maco

(Rubriker får aldrig skrivas med punkt förövrigt) Viktig info va! Iallafall, fick ett sms av el maco taco igår. (Macattack):
- "Mille vafan! Är du full? Haha"
- "Hahaha ??" svarar jag.
- "Bloggen haha, vad rolig du är"
- "Haha, har jag skrivit hel galet?"
- "Super (läs alkohol inte fantastiskt) med massa mini inlägg hit och dit, coolt."




HAHAHA. Jag skrattade och skrattade. Mackan, you made my day!!
Nu ska jag snart möta min grupp och fortsätta förvandlingen av utställningen. Förövrigt, till de som har skrivit texterna som hänger där nu; HUR TÄNKTE NI DÅ? haha. Man undrar ju.
Ikväll blir det body attack igen. Jag skiter i om jag är förkyld eller inte. Man måste ju få hoppa och studsa och springa och döda sig själv iallafall. Så det så.
Dessutom sa Johanna att det var okej när jag inte hade ont i halsen, ;). Hahaha.
Fan vad jag hatar att datorn drar ihop texten. Jag vill inte ha den så. Måste hitta inställningen. ( Bara för det gjorde det inte det fullt ut! )
Hej & Hopp.

...

Lätt att maila utan mailadress va? Haha.
[email protected]

Hittar ni...

... En sjukt svår text så maila den till mig. Gruppuppgift tills nästa vecka; Hitta en svår text och gör om den till en lättläst fungerande text. Very, very funny.
Försökte sätta i linserna igår men det sved till rejält så jag valde att inte utmana ödet Igen.
Nu ska jag snart möta Frida för lite plugg. Sen ska vi gå och se en utställning. Och sedan ändra den så att den blir en bra informationsdesign. Plus skriva ett PM om den. Usch det är mycket "göra om" nu. Haha. Men det är kuuuul.
Kolla jobbmailen först!! Jaaa jag vet, jag har svårt att slita mig från jobbet.
Tjing, tjing!

En Du!

Hade precis besök av Micke. Ingen mindre än Micke Du, aka en av mina bästa vänner. Hängde dag & Natt på gymnasiet. Haha. Vad mycket kul vi har haft alltså. Micke, Jag & Duy. Men INGEN av dom ville gå med mig på balen. Dissare. Hahaha. Det var ju min dröm liksom men nej. Så balen blev ju pajad.

Vi kikade på gamla bilder, pratade massa oviktigheter. Han berättade lite om sin tjej! Gölligt, gölligt!
Nu ska jag väl begrava mig i Svenska skrivregler igen. Det är så tråkigt. Men O så nyttigt!
Gud vad jag saknar gymnasietiden!


SE VAD ENSAM JAG VAR UTAN ER! Haha. ;)



Beslutsångest.

Nej nu ångrade jag mig. Inget inlägg ännu... Haha.

 

 


Panik!

Fick ett mail som påminde om Duggan (en mindre tenta) den 22:a oktober. Jaha, hade jag kommit ihåg den? Icke. Dessutom ska Pm:et vara inlämnat den 23:e som förövrigt är den största uppgiften. Och 2 grupparbeten den 27:e. Plus en text imorgon. Sådär, nu straffas man för att man har gnällt om hur lite det är att göra.
Jag kallar det; Karma.

Förövrigt har jag senaste veckan haft dille på sura saker att äta. Mandariner, godis allt. Allt ska vara surt. Som ni alla vet så svettas jag i ögonbrynen när jag äter surt. Låter skumt, men sant.
Nu har jag dessvärre fått osköna blåsor på tungan efter allt surt. Kan inte vara nyttigt alltså! Haha.
Så stopp it.

NU: TOKLÄSA Svenska Skrivregler.
(och tokjobba såklart, haha)

Work, work, work

Hur mår man idag? Som man förtjänar förmodligen. Inte blir det bättre av att när jag dammsuger på jobbet kryper små äckliga spindlar fram. Haha, men jag var för trött för att reagera och sög upp dom utan minsta förvriden "äcklad-min."

Gårdagen var hel kul. Haha, fotbollen gick väl inte så bra. Vilket blev ett nederlag för vissa. Jag var glad ändå! Sen fortsatte vi till en fest i "pepparkakshuset" . Har inte varit där sen jag gick på fritids typ. Men det var kul! " ÅH POLLY VAD GOTT, ÅH POLLY VAD GOTT".
Och enligt mina skor har jag vandrat i någon typ av åkermark/lera. Haha.

Idag lär jag förmodligen städa som en tok på jobbet, för att få något annat att tänka på en hur trött jag egentligen är! Ikväll kanske det blir till att träffa en efterlängtad Nova. Hagge brukar använda mig när han själv vill träffa henne. Och skicka sms som typ " Mille vill att Nova ska komma .." Men det vill jag ju! =)


Räkskivan

Igår var jag & Hagge hos mormor och morfar på räkskiva. Mormor proppar alltid i mig mat när vi är där. Haha, hon är så söt. När jag liksom är klar lägger hon fortfarande på mat på tallriken. Jag rullade typ hem.
Morfar följde med ut till bilen, barfota. Stålmannen själv. Han berättade då att han alltid går ut barfota vad han än ska göra, slänga sopor eller hämta tidningen. Även på vintern. Suck! Haha, han är inte så rädd om sig, och definitivt inte så känslig!

Ikväll blir det iallafall vin hemma på Krongatan! See you then!


Skalade räkor- äckligt.

Så nu har ännu en text blivit klar. Ska vara inlämnad på måndag. Så helgen är nu fri ifrån skrivande! Imorgon blir det först och främst Räkskiva! =) Lite sent för kräftskiva så räkorna står till förfogande istället.
Och på lördag blir det vindrickande och fotboll. Fotbollen mindre viktig, vindrickandet mycket mer viktigt.
Rubriken är lite intern, men den syftar till nyår för 2 år sedan. När Jimmy frågar Johanna om det är okej att han köper skalade räkor. Haha. "ÄCKLIGT" svarade hon kort och gott.
Kikade runt lite på flygbiljetter till Barcelona. Till Jojjos födelsedag i januari. Hittade 3 st, tur och retur där biljetten kostade 0 :- . Billigare blir det inte! Haha. Skatten låg på 544:-/person tur och retur. Underbart billigt. Det kallar jag studentvänligt. Hoppas, hoppas!!
Nu försöker jag bara fördriva tiden innan Hagge ska hämtas efter sitt kvällskift. Inte så jätte långt kvar nu. Men jag är trött så trött.
Bild från förra nyår, när ingen fattade vårat skämt med mms:et. " Nu börjar ett nytt år som slutar på nio".HAHA

Jävla grissjuka

Fan, fan, fan. Förkyld igen. Jag bara väntar på att svininfluensan ska knuffa omkull mig. Men inte ännu.
Jag tror inte att jag själv drabbas mer än att jag blir däckad i feber. Men jag är livrädd för att smitta de i min närhet med astma och lungproblem.
Fick hem vaccinationskort i förrgår, ett till mig och ett till Hagge. Jag tänker inte vaccinera mig dock. Vet inte om han har planerat att göra det. Det känns liksom onödigt om man inte ligger i riskzonen eftersom att biverkningarna inte är helt fastställda. Tänk om det ger mig bölder om fem år eller att jag blir steril.
Nu kom jag och tänka på att det vaccin jag och Malin tog förra året mot livmoderhalscancer kanske inte heller är helt klart med biverkningar. Men gjort är gjort. Dessutom låg vi ju i riskzonen där, det fanns liksom i generna.
Haha, jag kommer ihåg när jag fick första sprutan och hon säger till mig att vi måste sitta kvar utanför i en kvart. Så att hon kunde se att vi inte fick några allergiska reaktioner.
Fråga Malin om min reaktion då. Jag inbillade mig allt från att armen var helt röd till att ansiktet hade svullnat.

En till.

Så, nu har jag gått med som fadder för WWF också. Ännu en organisation att ge 100:- till varje månad! LOVELY!!

Vårts.

Imorse gick jag upp, lite små nervös, för att åka och skära bort ett födelsemärke som Dr. Robert sa skulle bort. Jag hämtade upp Johanna på vägen, som var snäll att följa med för att "hålla handen".
På vägen dit var jag med om diverse motgångar i trafiken och blev rätt stressad.
När vi kliver in på mottagningen känner jag att det finns lite fjärilar i magen. Trots att detta skulle bli min femte minioperation.
Dr. Erik kommer och ropar upp mig och Johanna säger " ska jag stanna här?"
"NEJ, det är när jag får sprutan jag kommer freaka ur" säger jag. Helt rädd. Haha.
Så går vi in i operationsrummet och jag får visa upp mina födelsemärken.
Då säger han såhär  " Det här är helt onödigt att ta bort, dom är inte farliga och kommer aldrig kunna bli. Det är inte ens födelsemärken utan serroriska vårter (eller något sånt)".  Mm, vad fräscht det låter säger jag, eller ja jag tänkte så men sa bara " AA, gott".
HAHA.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Och han hävdade bestämt att Dr. Robert hade fel och att han hade rätt. Han var 1000 % säker, så vi gick därifrån. Jag jätteglad för att jag slapp bedövningen och för att jag kommer kunna träna ikväll. Stackars Johanna som fick släpa sig upp i onödan! Tack för du följde med. Kunde ha blivit hemskt!
Iallafall så ska jag väl förtydliga att jag inte går runt med kroppen full av vårtor. Det är tydligen så man kallar leverfläckar som inte växer åt sidan utan lite utåt. Så onormal är jag inte, bara i sinnet.
Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka att skriva klart Pm:et.

Seminarium

Mitt allra första om en timme! Taggad? Nja, sådär. Men håll tummarna för mig!
Ungefär en liknande diskussion som denna blir det kanske? Haha.

What a day.

När jag och Johanna åt lunch kom vår vän med enorm huvudvärk och diverse sympton. Vi ringde genast vår medicinska rådgivare (ej nurse Michas denna gång) Anne, aka Johannas mamma, och undrade om hon kunde ge en diagnos.
"Åk upp till sjukhuset och röntga skallen" var budorden.
Jag skjutsade upp vår vän i (nästan) ilfart till akuten. Det ska tilläggas att vår vän har en bil som är värd mycket mycket mer en hela min lägenhet.

Där körde vi allafall och jag vet inte vilken min största oro var, för min vän eller för att skada bilen (För min vän såklart). När jag lämnade bilen till hans syster kände jag att jag andades ut för första gången sen jag började köra. Men I did it! Inga skador, ingenting. Jag tyckte jag körde ganska bra, på slutet kom jag till och med överens med kopplingen.

Det verkar inte vara någon större fara, men vi är fortfarande oroliga tills vi vet orsaken!
Iallafall så tänker vi på dig och hoppas du är tillbaka snart!

En kväll med film

Igår blev det Wallander - Cellisten med Karro & Peter, och så Hagge förstås.
Den var bra, alla nya Wallander har varit bra!
Spännande till tusen.
Jag sa till Hagge sen att jag tyckte Peter & Karro passade så bra ihop. Dom gör det verkligen, värsta bästa paret helt enkelt!!

Idag har vi skrivit "pluggannonser", som det kallas, till Röda korset, så nu ska dom lämnas in och sedan ska en kvinna på Röda Korset välja ut de tre hon tycker är bäst och publicera!!
Spännande, spännande. Det var den bästa uppgiften på hela kursen, då det faktiskt var på riktigt. Våra annonser kommer publiceras, hur coolt är inte det?
Kanske lägger jag upp våra här ändå, senare. Vi får se.

Nu: Äta lunch med Johanna.


Kanelbullens dag

Och inte har jag ätit en enda kanelbulle. Kan ju ha och göra med att jag hitills har jobbat, jobbat & jobbat. Vilket jag gör fortfarande. Skillnad var det när man jobbade på Café Tingsgården, nybakade bullar är bland det godaste som finns. Kanelbullens dag där var väldigt väldigt slitig. Men om det var dreamteam (vi tre) som jobbade så var det ändå alltid kul. Saknar den tiden..

Man får väl acceptera att bli vuxen helt enkelt, men kul har vi haft. Man växer ifrån varandra och det känns ju sådär lagom kul.
Hur kommer mitt liv att se ut om tre år när jag är färdigutbildad? Vem vet. Kommer jag fortfarande leva som nu? Förmodligen inte..

Hursomhelst, hungrig blir man av att stå såhär! Fast det är kul, I love it.
Nu saknas bara lite extra livsglädje! =)

Sådär,

Skulle jag vilja vara nu

Inte en enda

Tog vi en enda bild igår med min kamera? Icke. Det bör dock finnas bilder på de andra kan jag tänka mig så kanske kan få en av dem, kanske.
Kvällen var hur bra som helst, jag gjorde tacos och fick hela 5 middagsgäster. Mer än jag trodde, dock så fick jag ju falska uppgifter först. Vilket snabbt kollades upp, när skulle Johanna INTE vilja ha mat? Haha.

Det var mycket intressant och höra om vad Frida tyckte om alla, inte ett enda negativt ord. Hon är härlig, haha, ett litet fel var det bara, Johanna och Henke är inte syskon! ;)
Hon får mig att känna mig uppskattad, tack. Och tack för vinet! =)

På tal om det andra, som bara typ Hagge vet om. På tal om det så är det nog inte något jag bör skriva om här, nej det får vara. Bara att acceptera eller inte acceptera. Mitt eget val antar jag. Inte visste jag att det kunde vara så, men iallafall. Nog Tjötat om det, WOW jag börjar ta efter dialekten! Haha.

Ikväll då? Ja, allt visar sig. Eller så visas det inte. Vilket som.
Dags att jobba! Hej & Hej.


Fredag, fredag.

En hel bra fredag! Börjar med föreläsning om grafisk form, väldigt givande faktiskt. Sen gick jag förbi jobbet och raggade lunchdate. Hjälpte till lite med skyltningen, sen gick jag och Mac till Ming Palace.
Tusan vad mätt jag blev. Note to self: Fortsätt inte att äta bara för att det är gott.
Nu väntar jag bara på att Hagge ska komma hem, ta hans bil och åka och handla lite grejer till ikväll! Tänkte bjuda på lite tacos innan vi drar till Lokomotivet. Först ska det drickas vin såklart!
Får väl se hur många som kommer till tacosen! :)
Nu ska jag försöka platta håret, lär ju ta en liten stund!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus