< Till bloggens startsida

Tuna..

Idag har jag jobbat i Tuna Park, med Jojsan och Mac. Finns rätt mycket dö tid, men ändå rätt skönt. Man slipper alla case och tankemördare i stan. Och så kan man äta lunch tillsammans, uuuur mysigt, t.om. Jimpa joinade.
Nu ska vi snart bege oss mot stan och träffa Matilda som har slitit sig från Jönköping och ska äta med oss ikväll!
Händer ju inte allt för ofta.

Ganska mycket att tänka på just nu med tanke på jobbet och allt, jag vet inte om det är därför jag är så trött eller om jag håller på att bli sjuk. Däckade halv tio igår och var helt lost, jag hörde inte ens när Hagge kom hem. Knappt när han gick imorse heller, vilket förövrigt är sjuuukt tidigt. Sisådär 05.20..

Jag och Jojjo har hunnit med mycket kvalitétstid idag, gick förbi statt innan morgonmötet, sen gick vi och käkade frukost, shoppade lite, drog ut till Tuna. Jobbade lite, åt lunch, jobbade lite till och nu ska vi åka och äta lite mer.
Michas ska ju vara så himla duktig och träna, så hon vill icke följa med! Du är redan så fit, dags att inse!
Vi träffade Huda också, vi måste ses snart! Men det dyker ju upp saker hela tusans tiden. Helgen ska bokas!

VI har kikat på bilder från branden hela morgonen, vårat stadshotell har brunnit ner idag, helt sjukt vad det har brunnit. Luktar grillat i hela stan, och det brinner tydligen fortfarande. Som jag fattade det så var det någon typ av bomb, liknande som när Harrys brann ner. Lite små tråkigt, stackars försäkringsbolagen!!

Dags att börja stänga igen stället!

Bilar

Mycket bilåkande den här helgen, vi åkte upp till vallen i torsdags, hej 34 mil! Men det gick bra, iallafall för mig som inte behövde köra en meter. Vi stannade i Sandviken och hämtade upp Adde, min förövrigt kloka kusin som ska boka tid för teoriprov idag!! =) Sedan fortsatte vi uppåt, runt elva halv tolv tror jag kom vi upp, till -24 grader. Det var väl sådär lagom varmt när vi skulle gå och lägga oss eftersom stugan har ett golv som inte är isolerat.
Men jag låg höst upp i våningssängen och där var det varmt och gosigt, dom andra huttrade järnet hela natten däremot.

Dagen efter var det dags för premiären i backen på sju år, det var lite nervöst där när man klev av liften och skulle slingra sig neråt i backen. En annan har ju höjdskräck så det darrade rätt rejält i benen i början. Men det släppte, och till slut åkte jag t.om. ändå uppifrån Toppen!! En eller två gånger åkte jag och Malin med resten av la gang, annars var vi själva. Det gick bäst så, så slapp dom andra vänta på oss hela tiden haha.

Mina pjäxor satt väl lite väl hårt, med tanke på att resultatet dagen efter: två vader med blåmärken, så jag hoppade åkandet dagen efter. Istället hjälpte jag mamma med maten, och sen satt vi framför brasan och åt. Morfar drog både ett och två glas vin och började berätta om sin ungdom. Han hade träffat någon barndomskompis i Sthlm som han hade gått ut med, sen hade dom slagit med en protesarm för att hans kompis var tydligen Hallik.. haha, herregud.

Vi fick åka hem lite tidigare än beräknat eftersom att det var strömavbrott i hela området vilket ledde till att elementen inte fungerade, vilket ledde till att vattenledningarna frös. Så när vi vaknade i söndags morse fanns varken värme eller vatten. Inte sådär jätte kul när man är morgonkissnödig, och kaffesugen. Sur som en citron stod jag ut ända till Hudiksvall där morfar bjöd alla på frukost. Han är riktigt gullig han.

Idag har det också vart en hel del bilåkande, har nämligen varit uppe i Stockholm på intervju, jag blir galen på traffiken, och självklart glömde jag mina brillor hemma. Så när GPS:n visade "ingen signal "fick jag krupp. Jag kan ju inte läsa skyltarna, jag ser dom inte. Och tempot är på max. Som tur var hade jag mina extra ögon med mig, Michas le signreader. Det var lite hektiskt där ett tag, hamnade på ett eller annat sätt i fel fil,motsatt. Så där ser man liksom en buss komma. Vad hade man för val, jo att köra mot rött för att komma in i rätt fil, och vad står där bakom hörnet, en Civilpolis med ett litet blåljus på taket. Men han var för busy med Tidningsbudet AB så jag klarade mig!!!  När vi väl fick igång GPS:n ville den åka in mot Stockholm istället för utifrån, så det blev ett par extra varv i en rondell innan vi kom på rätt väg.
Problemet är att jag hetsar bilen så mycket när jag kör fel, går ifrån sexan till tvåan direkt, så motorn bara skrek.
Jag tror att den är ganska så ledsen.

Så imorgon blir det bara fossingarna som får jobba!

19/2

Precis färdig med att moppa golvet på jobbet, det är så otroligt äckligt. Ligger nedtrampade tuggummin överallt. Hur fan tänker människor, går man in i en butik och spottar ut sitt tuggummi? Jag skulle aldrig ens tänka tanken. Och det är liksom tre fyra st nya varje dag. Så äckligt att försöka skrapa bort dom med en kniv. Jag skulle skämmas ihjäl om jag gjorde något liknande. Och det är liksom inte bara något hatiskt mot den här butiken , det är ju samma i Tuna Park.
Dessutom är moppen för kort, man kan inte justera den, ialf inte vad jag har upptäkt, så man får ju gå som en krypling i höga klackar, och så har Andreas tryckt sönder hela hinken så det är ett tusans meck att försöka vrida ur moppen.
Men vad gör man inte för företaget va!

Idag har jag lunchdate med Farmor, Malin och Fredde. Farmor vill absolut äta Kinamat, Bengt gillar det tydligen inte så hon får typ aldrig äta det! Men nu så, hon har ju rätt känslig mage så det kan inte bli Spicy Hot. Det får bli Ming, men det brukar alltid  vara så mycket folk där vid lunch. Det löser sig säkert.

Ikväll bär det av, galet efterlängtat, men lite svårt att få ihop allt med tider och bilar. Jag jobbar ju, Marcus skriver tenta, så om han blir klar sent så hinner vi hämta upp Adde, för då hinner han med att träna. Men om vi åker tidigt måste han åka med Lena och Mats, och då kanske han inte hinner träna. Så vi måste typ bestämma hur vi ska åka innan vi ens vet när vi kommer iväg. Lite små krångligt sådär. Upp kommer vi ju alltid däremot.

Är hemma precis i tid till traditionen på Söndag, Beck beck beck. Trevligt söndags nöje med Favorit Paret., kanske även det andra kommer, för en gångs skull! ;)
Nu står det en tant och stirrar på mig, vill förmodligen att jag ska dra upp gallret.

Om blickar kunde döda haha!


Stolt

Jag är så stolt över många saker.. Tex är jag stolt över mig själv som faktiskt börjat träna mer regelbundet!
Och så är jag stolt över min lilla lillasyster, som börjar bli stor, för att hon är så duktig och tar snart körkort.
En körlektion med körskolan och sen fick hon tid för teori samt uppkörning! Snacka om naturbegåvning.

Och Johanna, som kämpar på dag ut och dag in i Tuna Park, jobbar typ jämt, och vet du, jag skulle bli ännu mer stolt om du ringde personal!! Så att du blir en sån där som jag "HEJ UPPROR".  Och för att du är så otroligt stark, du vet vad jag menar!

Jag är stolt över min vän Michas som fick, se och beundra, VG på sin första uppgift på högskolan. Och då ska ni veta att det är jävligt svårt att få VG på högskolan. Det normala är att man blir godkänd eller ickegodkänd. Då ska jag väl även tillägga att något sådant som MVG finns inte där.
Du är så otroligt duktig, jag beundrar ditt engagemang, verkligen! Jag hoppas jag blir som du vännen! =)


Nu har jag äntligen bestämt mig för att ge upp detta butiksliv och börja plugga, förmodligen blir det Textdesign. Och jag har bett min kära chef att hjälpa mig ta tjänstledigt, men det tar ju en uuuurlång tid för honom att få fram rätt papper, nästan så man tror att du inte vill låta mig börja.

Idag är det äntligen onsdag, imorgon bär det av, så fort Marcus har skrivit klart sin tenta. Då blir det up, up and away. Jag är lite nervös för det här med mörkerkörning, Hagge lär ju köra, men för att hitta rätt. Jag ser ju som ett sär, som alla vet, och förstå när jag ska känna igen skyltar och svängar i totalt mörker!! Herregud!!

Önska mig lycka till!

15/2

Alla hjärtans dag middag hos mamma och pappa igår, det var jätte mysigt och mamma hade gjort jättegod mat!
Kräftskagen och avokado, potatisgratäng och Pannacotta! Hon är superduktig och den var ur god! =)
Efter det såg vi allehopa Benjamin Buttons. Ganska så utdragen, den var ganska lång , men sorglig på sitt sätt. 
Stackarn växte upp tvärtom och alla runt om kring honom bara dog. 
Jag gillar inte att man måste dö, det gör väl ingen , men jag vill inte ens tänka på det. Jag blir så deprimerad. 

Även idag har jag jobbat, söndagar är så otroligt värdelösa. Typ inga människor alls på stan, jag tror de flesta butikerna skulle tjäna på att hålla stängt. Det kostar ju massor med personal på söndagar. Och försäljningen är Kass.
Sen blir det  Maaaaaxi igen med Michas, vi borde ju göra det till en tradition ,  det är så skönt att gå bara vi. När jag handlar med en viss annan får man ju huvudvärk. Så sjukt förvirrad, typ.

Nu är det bara ca 4 dagar kvar innan vi åker till Vallen. Jag räknar verkligen ner.. önskar det kunde vara onsdag idag. Men den här veckan jobbar Hagge dag och jag har planerat att träna en del, så det ska nog gå ganska snabbt.
Man kan ju hoppas att det finns mat hemma ialf en dag när man kommer hem. Kanske lite tomater, uppskurna !! ;)
Haha så söt!

Tack och hej


14/2 - 09

Gårdagskvällen började jätte mysigt hos Michas, dock så kunde Belkin54 varit lite mer tillgänglig så jag kunde få dra vissa repliker ur min andra blogg. Michas var den som drog fram mest tror jag , tog till och med fram bacardin!!!
Sen blev det Taxi till Bistro Bar, vårat nya favorithäng, dom har supergoda drinkar. Och super fina kakelplattor ;)
Vi gick för att se Petter, men medelåldern där var ca 16 1/2. Faktiskt så kände jag mig för gammal för att vara där, de enda jag mötte var typ min lillasysters vänner.
Och jag är för gammal för att se spyor i ett handfat på en genomblöt krogtoalett. Jag klarar inte av sånt, jag förstår inte om jag  någon gång har gjort det. Vilket jag inte kan tänka mig.
Kom hem relativt tidigt, men ändå mår jag som en däckad säl idag. Så nu ska jag äntligen snart få gå hem från jobbet och kasta mig i soffan.

Och se vad för överraskning som väntar.. =)

Body attack

Igår lurade Michas med mig på ett Body attack pass, fy tusan vad svettigt det var. Men jag är väldigt stolt över mig själv, jag gav faktiskt inte upp, jag körde hela passet som alla andra! Och då har jag inte tränat kondition på ett tusans bra tag!
I slutet gick det knappt att andas i lokalen, det var så mycket folk. Man stod typ på varandra.. Men jobbigt var det, måste erkänna att jag har lite träningsvärk i benen idag!
Dilfen var ju inte där, till min stora besvikelse, får väl bli en annan gång.

Funderar faktiskt på att köpa ett kort där, men jag har ju fortfarande kvar mitt årskort på World Class.. Måste ju tänkte lite ekonomiskt nu om jag ska börja plugga i höst.
Just nu går dagarna segt på jobbet, de enda kunder vi har frågar efter gratis telefoner! Och vi är tre pers på så lite folk, känns ju lite overkill.

Jag längtar så mycket tills nästa torsdag när det blir riktig kvalitétstid med alla nära! Hela fyra dagar också! Helt underbart! Jag är orolig för hur jag ska klara mig på skidorna däremot, var ju ett par år sedan. Jag antar att jag kommer att ligga i snön mer än vad jag kommer åka på den. Får väl se..

Det blev inget från Asos michas, så du kan sluta hata oss nu =) . Imorgon blir det lite festligheter, funderar på att vara hos mig, får väl se om jag blir utkickad den här gången eller inte, har ju extremt känsliga grannar och två varningar redan! Så går det när man flyttar in i ett hus där 80 % är över 75. Man kan ju tycka att dom borde höra sämre då men det verkar vara tvärtom, och så är dom så jävla uttråkade av att göra ingenting på dagarna så då klagar dom på minsta lilla deras unga grannar gör. Inte klagar jag över Berits gökur som slår varje timma i en kvart liksom, då fattar ni hur lyhört det är i mitt hus!

Nej, dags att börja förbereda för att gå hem snart!
Hej hej

Överskattade ting

Ligger precis och funderar på hur mycket man överdriver ibland. T.ex för att få sin vilja igen, vilket jag, och säkert många andra flickvänner, kan vara expert på. Och det funkar, alltid! Tänk vad man gör för att få sin vilja igenom. Och Tänk på hur mycket företag tjänar på att överskattningen är så sjukt hög.
T.ex. alla hjärtans dag, en sjukt överskattat dag, frågar Hagge så är det en sjukt underskattad dag dock, vet ni hur mycket handel tjänar på sådana här tillställningar. Haribo säljer nog aldrig så mycket gelégodis som då, och smycken säljs i massor, biobesök, middagar. En hysteri rent ut sagt.

Samma sak med små datorer, visst dom är supersmidiga och söta, men som nu när jag sitter här med en mini laptop ser jag typ inte vad jag skriver. Och jag släpar då aldrig med mig min dator, jag köpte den för att den var söt helt enkelt. Det är typ tjänstefel att jag säger det här men Michas, tänk en andra gång innan du kastar 3000:- på något du kommer älska den första månaden. I och för sig så har ju inte du samma brutala synfel som mig så, det kanske är skit bra egentligen. Bara det att jag inte ser något.

Idag har jag tränat med familjen på World Class, mysigt att gå allehopa. Dock mer svettigt än mysigt faktiskt. Men jag tror faktiskt att man behöver ha någon att gå med för att känna sig motiverad. I alla fall jag som verkligen inte är så ensamvargig av mig. Så imorgon ska Michas dra med mig på något supersvett pass, fast mest går jag för den omtalade Dilfen. För se hur mycket jag orkar innan jag stupar, känner redan hur träningsverken för torsdag börjar komma.

Nej, nu ska jag jobba lite på mitt hemliga projekt!!

Kvalitétsdag

Sista lediga dagen innan man ger sig in ett par veckors arbetande igen. Handel har väl inte direkt de ideala arbetstiderna, men vilken industri har det numer?
Nästan alla företag producerar dygnet runt, landstinget måste ju fungerar 24 h/dygn. Egentligen kan jag inte klaga på handels, man slipper gå upp supertidigt och komma hemma supersent. Det ända som är ett minus är helgerna och att det blir så många dagar i rad. Men ett halvår till står jag ut!

Idag har jag spenderat mesta tiden hos mormor och morfar, riktig kvalitétstid. Vi hämtade Benjamin och Samuel också, som lekte i snön medans jag satt och solade. UR skönt!
Hjälpte dom även att handla på Maxi, plus poäng till mig.

Igår vart det Beck hos Michas och Fatih, dock så blev vi överbemannade i pauserna av Pamela fantasterna. Ni vet dom här som har ett eget språk, som Michas och jag har lite svårt att förstå. Speciellt vid spårvagnarna i Göteborg! Usch vad jag saknar Göteborg, det var hur härligt som helst. Tom Liseberg, fast jag hatar karuseller och sånt.

Min miljövänliga sida har blivit mycket bättre, köpte tom Ekologiska påsar på ICA igår, man ska tydligen kunna återanvända materialet i det. Och det ska inte vara några giftiga ämnen i. Däremot så var dom väl inte så jätte hållbara, men vad gör man inte för miljön liksom.


Wii brädan


Helg!


Det har varit helt underbart att vara ledig två dagar den här helgen, och jag har till och med en dag kvar!! Lite ovant.
I Fredags var Michas, Malin, jag och Jojjo på Bistro Bar, det var hur mysigt som helst! Drinkarna var ju inte underklass dom heller, "En sån där Mojito, fy fan vad läckert" .
Igår var en mer seg dag, vi åkte hem till mamma och pappa och såg Flyga Drake. Se den inte om ni inte har läst boken, då hänger man med sådär. Och se den inte om du är i en sådan situation där du inte kan paja sminket, fy fabian vad vi grät. Hagge sov dock igenom halva filmen så han led nog inte så mycket.

Senare, såg vi torkan i Kenya på nyheterna. Det är hemskt, jorden är helt röd, torr dom har inget vatten och knappt någon mat. Och Australien håller på att brinner upp, vad händer med världen liksom. Det är växthuseffekten och allt vad det heter, det är klart jordklotet ger upp någon gång.

Dom säger att nästa stora krig som kommer äga rum på jorden kommer att handla om vatten, och det kan nog stämma väldigt bra. Vad gör man när vattnet börjar sina, jo man söker en plats där det fortfarande finns kvar.

Och om då ett par 10 miljoner människor söker sig till samma plats, kommer det ändå inte räcka till alla, då slåss man om det. Usch, jag ryser när jag tänker på det.

Dags att börja källsortera och försöka göra mitt bästa för att hålla klotet i sådär ganska bra skick!

Nu blir det storstädning!


Nytt nytt nytt

Nu har jag stått hela morgon och läst min gamla blogg, emiliagillstrom.blogg.se, och insett hur kul det är!
Jag har dessutom försökt att logga in på den för att fortsätta skriva, men det är ju meningslöst när man inte kommer ihåg lösenordet!! Till slut gav jag upp och skapade en ny!!
Står på jobbet just nu och antar att min arbetsgivare inte riktigt uppskattar mitt bloggande lika mycket som jag så det får bli ett kort första inlägg!

Hej svejs!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus