< Till bloggens startsida

Tekniska helvete

Routern - funkar inte
Tv:n i sovrummet - antennkabeln är glapp och man kan bara se brus eller inget alls
Internetkabeln - fungerar fem minuter innan den lägger av.
Det är frustrerande!! Och lite läskigt hur beroende man faktiskt är av tekniska prylar.

Första advent

Jag fick både lussekatt och pepparkaka av mina föräldrar idag.  Och så har jag lyssnat på den här julskivan vår arbetsgivare vill att vi ska spela. Jag har hört den ca 11 gånger nu. Julmusik kan vara mysigt. Ibland. Någon gång då och då. Inte samma låter 11 gånger om...

Men jag ska inte spy galla över sånt som har med julen att göra. Jag älskar ju julen. Man träffar hela familjen, både på mammas och på pappas sida. Jag & Hagge firar nog inte ihop i år dock, vi ska ju åka till Gävle och han vill nog fira med Nova. Hennes första jul!

"Åh, jävlar! Vem har också spelat basket?"

" O lang si fat" sitter jag och säger till Micke på corner 02.10 inatt. Min kinesiska var visst inte på topp. Inte efter klassfesten, nybron eller de antal glas vin vi druckit. Vi firade kursavslutet med champange och bestämde oss för att lära känna varandra bättre. My & Emelie hade ansträngt sig jätte mycket, det var väldigt uppskattat.

De gjorde en quiz där man skulle sätta rätt namn på rätt fråga/påstående. Första frågan löd " Vem har gått basketgymnasium". Åh jävlar, säger jag. Vem har också spelat basket? Fy fan vad coolt. Måste få veta vem det är. Frågorna fortsätter och jag lyckas ha 3 rätt av 21 typ. Och det var bara en jag verkligen visste "Vem har gått i samma klass som Björn Gustavsson" Frida såklart.

Jag blev lite upprörd över att jag inte lyckades pricka in mig själv. Så jag bestämde mig för att de hade glömt ta med mig. "Frida jag var inte med", säger jag. Men din dumma, du var ju först säger hon. Hahahaha, jaha. Jag som blev riktigt glad för att någon mer än jag hade spelat. Men så var det visst inte.

Träffade El maco, och sen dansade vi iväg ett par timmar. Jag har träningsvärk i armarna idag, vet inte riktigt varför men man svängde väl "sina lurviga" för mycket. Trodde jag glömde Frida på corner, drog iväg i en taxi med Micke, Malin och Määäc.

Imorse var det sura miner, bakfylle- och trötthetsnerver. " Du ser trött ut idag" sa en granne på jobbet. Hahaha, tack! Det är precis vad jag känner mig. Vet inte hur länge jag ska vänta innan jag sväljer min stolthet och ber Hagge hämta mig sen. Det återstår och se.

Roligaste kommentaren ever

Skrattar fortfarande när jag läser den. Den kom i samband med ett inlägg som handlade om ordspel...

"men shit, är ni goa eller ? ni kan väl inte på allvar tro på att ni kan slå THE MASTER ? slå den som växte upp som "en väldigt speciell flicka" för att hon råkade ha NÅGOT för mycket underhudsfett, en NÅGOT sällsynt form på näsan och följdaktligen LITE för få vänner och därmed ALLDELSES för mycket tid över för svenska-pärmarna i skolan ? YOU'RE GOING DOOOOOOOOOOOOOWWWWWNNNNNNN aaaalllll yaaaaaaaa evil bitches"

The show must go on

Imorse, trött som tusan släpar jag mig till skolan för att inse att jag är där en timme för tidigt. EN timme. Förstå vad en timme extra under täcket är värt. Men jag hann ju göra klart allt. Det är väl så man ska göra egentligen. Sen gick jag hem och pyntade till julgranen. Åkte till bilprovningen med pappas bil, äter lunch och handlar lite med Frida och Hagge. Städat och blivit "bortkörd" av syster min som skulle låna lägenheten.
Så det blev hem och laga mat till de övriga i familjen. En mycket trevlig middagsgäst hade vi också. Inte lika som min tegäst i tisdags kanske! Haha. Det blev lax, färsk pasta, romsås och egyptiska jordgubbar. Jag älskar jordgubbar och betalade alldeles för mycket för alldeles för lite. Men men. Har ju bestämt mig för att bli en livsnjutare. Ändå ältar jag fortfarande, när ska jag ta mig i kragen.
Men det känns rätt hårt att liksom glida isär med någon man stått så nära. Livet måste gå vidare? När man märker att den ena parten inte längre vill/kan så är det så. Som en "man" sa till mig för ett par år sedan, " Man glider ifrån varandra när man blir äldre". Och jag vägrade tänka tanken, nej usch. Hudas ord är nog väldigt väldigt kloka; "En äkta vän är när man inte har träffats på hur länge som helst och det vore som om det var igår man träffades." Eller något liknande!
Nej, inatt ska jag försöka sova!

Töntig som man är...

... så oroar man sig. Det är väl så föräldrar känner antar jag. Hela tiden. Men nu på senare tid oroar jag mig också. Jag gillar t.ex. inte att min mamma tar promenader ensam efter jobbet. Det är ju mörkt och oftast skiter hon i telefonen. Eller som igår när pappa skrämmer livet ur mig och jag kommer hem helt kritvit. Det är inte schysst, föräldrar borde vara förbjudna att skrämma sina barn!
Inatt blev det inte mycket sömn. Kanske var det "det sena kaffet" igår. Eller så var det bara tusen miljarder tankar som snurrade till höger och vänster.
Hur som helst, just nu borde jag vara stressad. Skola snart. Men jag är bara rätt sur på vården och systemet. Vad i helvete liksom? När pappa kom till akuten i västerås igår skulle dom operera honom där direkt, ändå tills dom insåg att han bodde här. Då skickar dom hit honom för att de inte orkar krångla med papper och sånt. (Dom ville väl inte betala för det) Och när han kommer till akuten här, då visar det sig att dom inte utför sådana operationer här. Så dom skickar honom med en remiss till Örebro idag. Va fan liksom?
Det gäller att vara jävligt frisk för att orka vara sjuk i det här landet, för att citera en mycket klok människa!

Stressad?

En ny bil, födelsedagsfirande och en hjärtattack senare...
Igår kväll var vi i Stockholm och Hagge köpte en ny bil. En volvo S40N någonting sånt. Den är fin, men jag tyckte den var lite väl dyr. Bilar är något jag aldrig kommer vilja lägga pengar på.
Idag har vi varit förbi farmor och hämtad gran, fixat med telefoner och bara pratat. Jag får rätt dåligt samvete för man är inte där tillräckligt ofta. Måste bli bättre på det.
Göran fyllde, så det blev fisksoppa och tårta hos dom. Nyttigt och onyttigt med andra ord. Imorgon är det kursavslut och jag skulle ha mailat in texterna efter firandet tänkte jag. Där tänkte jag fel, så fel. För när jag tittar till telefonen har jag ett antal missade samtal och när jag ringer hem säger mamma "Hej, har du hört om pappas hand?" Nej vaddå hand, säger jag. Och sen får jag en smärre chock...
Så just nu försöker jag varva ner, mig själv. Sänka pulsen och försöka sova. Trots det dåliga samvetet och en förre detta chock som har lagt sig nu. God natt!

Adventpynt

Blev mutad igår med en lunch. Det kan man väl aldrig tacka nej till. Så idag har vi varit på Papas. Jag, Johanna och Anne. Trevligt sällskap och god mat, kan det bli bättre? Pratade med farmor och ska snart åka dit och hämta hennes plastgran jag ska få! Sen ska jag pynta till det. Ja, jag vet; REDAN!

Första advent- då jobbar jag.
Andra advent- då jobbar jag
Tredje advent- gissa?

Så jag har nog inte så mycket mer tid än nu innan helgen.  Nu i helgen är den berömda klassfesten och på måndag börjar en ny kurs. Som ni märker hittar jag tusen ursäkter för att börja redan nu. So I will!

Tips från coachen; ha aldrig en riktig gran i en lägenhet du knappt kommer vara i. I somras dammsög jag upp de sista barren från förra årets gran. De gör rätt ont att kliva på också.


Första kursen

Fick precis betyg i första kursen. VG, alltså högsta betyg. Är rätt stolt över mig själv, och spänningen är över för den här gången!

Dance with somebody


Inspirera mig!

Då har man fastnat. Kommer ingen-tingen-stans. Skulle behöva lite inspiration till min källsorteringstext. Sist när jag skulle skriva om resor satte jag på lite arabisk musik. Det hjälpte ett tag. Men vad ska jag göra  nu, gå ner i soprummet och sätta mig? Kanske skulle lossna bland metallburkar och stinkande, ruttnande sopor. Tror jag hoppar den idéen. Känns ganska spårat!

Måndags-häng

Idag har jag fått lunch ute hos mormor och morfar. Jag har även fått efterrätt, fika och diverse kakor. Min mormor göder mig. Det är inte en underdrift! Jag har även kommit underfund med hur bra man pluggar här ute. Morfar som läser och mormor som pillrar med nya gardiner, inget trådlöst nätverk och inget tvljud i bakgrunden = inte så mycket annat att göra än att faktiskt koncentrera sig på det man ska! Så jag är nog nästan klar med texterna.

Mormor kom med ett stort fotoalbum förut, som hon hade satt ihop. Det var bilder sen hon var liten, på hennes morföräldrar och farföräldrar. Och så berättade hon släkthistorier! Jag tycker sånt är hur intressant som helst. Däremot blir jag lite nedstämd för att det känns som om hon vill hinna berätta allt, så jag ska veta, innan det är "för sent".
Nu ska jag snart dra mig hemåt och byta om. Och sen ska jag följa med till Benjamins teatergrej på hans skola! Man träffar ju inte dom allt för ofta, så nu måste jag ta mig tid!

Länge leve sjukhusserier!

Jag fullkomligt älskar sjukhusserier. Greys Anatomy, Scrubs, Sjukhuset, Cityakuten. Greys är dock det bästa, och det var av en ren slump jag började titta på det. Jag fick första säsongen på dvd i födelsedagspresent av min kusin Robin. Han kände väl på sig att det fanns en sådan ådra i mig.
Och jag trodde att jag hade hittat tvseriernas himmelrike och började betala för avsnitten på kanal5play.se... Så jag smsar med Frida och skriver att jag har börjat knarkat Greys nu på datorn och då säger hon att det finns en sida där man kan se alla serier gratis! watchseries.com
Varför har du inte sagt något tidigare människa? Så nu har jag redan sett 2 avsnitt Greys där, som inte ens är släppta på svenska sidor!!
Me very happy!

Är inte jag...


... lyckligt lottad som har en sån här solstråle i min närhet?

Dagens citat

" Men tjejer har ett shoppingbegär och därför är det mycket lättare för dom att välja en telefon!" - Sjuårig pojke som ska få sin första telefon.

En parantes är att hans föräldrar säger att han får välja vad han ville.

Helgen

Ganska lugn helg, i Fredags var vi på Centro och igår hos det lilla mirakelbarnet. Först hos mamma och pappa för att få lite mat förstås. Och spela lite golf, där jag utklassade alla!

Hon har blivit så stor nu, kryper bakåt, kan sitta själv. Värsta stora tjejen! Så himla underbar. Man kan inte annat än le.

Jobb har det ju såklart blivit, hela helgen! Men det behövs ju, med tanke på att jag inte tar något CSN-lån. Får se hur länge det fungerar. Men jag hoppas på att det ska fungera iallafall i två år. Sen kanske man får ta ett lån. Jag har ju liksom inte siktat in mig på ett yrke där man blir miljonär. Vad gör man inte för sin passion? Haha.
Så det kan ju vara skönt att slippa ha en stor CSN skuld.

Ikväll ska jag försöka slipa klart min recension och NFC-text. Får se hur det går, är så otroligt trött i huvudet. Förövrigt var min super mormor här igen med en matkasse. Köttbullar, äppelkaka och såklart äpplen. Har hur mycket äpplen som helst nu i kylen eftersom de ger mig en kasse varje vecka. Någon som vill ha?

Hick

Hickar fortfarande. Har gjort det hela dagen, kunderna tror ju att det är något allvarligt fel på mig. Haha, Henke försökte till och med med penga-tricket men det fungerade ju inte.
Hoppas någon kommer och skrämmer mig - så jag slutar att hicka!

Hick

Blev väckt imorse av att Jojjo inte kunde öppna. Så jag kastade mig upp och var klar att åka på en kvart! Rekordfart. Och nu sitter jag på jobbet, med rödsprängda ögon (lite sömn) och brutal hicka. Den ger sig inte.

+ !!

Fick tillbaka turistbroschyrerna, vi slet med, idag. Plus på dom! (VG) Som är högsta betyg på högskolan. Jag bara lyser idag. Hårt arbete lönar sig! Lyckliga jag!
Nu försöker jag få ihop resten också. Det ska väl också gå!
Lite svårt bara att samla stoff om sophantering i Indien. Funderar på vem man kan kontakta som är expert i ämnet. Ikväll blir det jordgubbsvin och ett band som jag inte kommer ihåg namnet på!
Tjing så länge!

Miljö

Idag har jag börjat på min artikel om källsortering till Eskilstuna Energi och Miljö. De ska sätta ihop en tidning om just avfallssortering. Passar det här mig eller passar det mig? Jag har inte mycket kvar, kastade mig över datorn direkt när jag kom hem och började skriva. Måste ta bort lite dock, jag har för mycket jag vill skriva!

Efter det, och efter lite tvättande i min lilla svarta tvättmaskin, åkte jag till jobbet och började skylta. Jag tycker verkligen det är kul! Och vi ska vinna i år igen!! 
Blev pyntgalen och har börjat lite smått här hemma också, men bara lite.

Ikväll blir det bio, 2012 ska ses. Jag är lite rädd, för jag kommer säkert tycka den är jätte realistisk och tro att det kommer hända på riktigt. Vore typiskt mig!
Men, det är ju ändå 2 år kvar så. Haha.

Gjorde en liten mini "gran" hemma! Egentligen vill jag ha den på balkongen. Men jag är lite orolig för hur kulorna klarar kylan, om det nu blir någon.


Glitter och guld

Dags för julskyltning på jobbet! Pynta med glitter och guldfärgade julgranskulor. Slå in paket och sätta upp en gran!
Jag tycker sånt är super kul. Speciellt eftersom vi vann förra årets skyltning! Kanske även är dags för julklappsångest? Dags att ta tag i det i år. Har faktiskt inga idéer alls. Och det brukar jag ju ha. Men får hoppas att det kommer!

Snart ska jag kila till skolan och läsa upp min "Gröna" text. Blev ju inställt i måndags. Sen ska jag väl ta mig ut till jobbet och pynta till lite. Johanna ska inte behöva göra allt heller. Lite hjälp av Milster ska hon få.
Ikväll är det dags för Attacken igen. Kände mig lite ensam sist, eftersom jag var det. (Tack Orre) Men ikväll ska Johanna med. Känns skönt att vi umgås mer nu. Annars känner jag mig så tom!

Tack!

Dessa mysiga tofflor fick jag av Hagge idag! Dom är ur sköna. Helt mjuka och fyllda med små kulor. Som ärtpåsarna man hade i skolan och kastade med. Gröna och röda har jag för mig att det fanns. Man kan värma dom i mikron så dom blir riktigt gosiga.
Tror jag ska ta och testa det nu!



Me love post-avi

Idag damp det ner två stycken postavier i brevlådan! En ifrån Nelly-rean, där jag köpte en kjol och tights Full of glitter (paljetter). Och det andra paketet innehåller en överraskning från Hagge. Men jag tror jag vet vad det är, sådana mjuka tofflor man kan värma i mikron som jag velat ha ett tag.
Ni som känner mig vet ju att mina fötter alltid är iskalla.
Så snart ska jag väcka honom och springa till ICA Nyfors. Det suger ju att det kom i två olika namn och att vi både måste vara där. Annars hade jag hämtat det imorse.
Idag blir det barnvakta solstrålen en stund när pappan ska ta lite vaccin! Skolan väntar ju också såklart, senare. Skulle egentligen ha varit där imorse, men härjade ju runt för snabbt som vanligt och svimmade. När ska jag lära mig att mitt blodtryck måste få en liten stund att stiga på morgonen? Från och med nu!
Tänker på dig idag! <3

Taggar

Taggar till inför träningen, ikväll är det dags för Body Attack igen. Orre bangade. Nu har betygen börjat delas ut för första kursen. Men jag har inte fått något än.... Spänningen är på topp!

Grönt är skönt

Slipat på min gröna text. Läst ut Livläkarens besök, försöka leta mall för en korrekt bokrecension. Får ett mail om att föreläsningen är inställd. Vilket innebär att vi slipar nya planer. Kanske flyr vi en stund.
Hade moster & morbror på besök igår, det är nackdelen med allt extra jobb, man hinner knappt delta.
Har beslutsångest. Hur ska jag göra? Fan, fan & fan. Vad borde jag göra för min egen skull? Jag vet vad det lutar åt, men samtidigt vore det bäst om jag stannade kvar hemma. För att knyta nya band liksom. Men det kanske kommer fler tillfällen. Man hoppas!

Jag ler

Skrattar så vi gråter åt en falukorvsstump. Michas uppskattade det inte, sa något om att vi var onda människor och att hon önskade att vi aldrig skulle göra karriär inom vården. Jag ska försöka att hålla mig undan. Vidare i taxi, chaffuören undrar vad vi studerar till. Sjuksköterska och något annat svarar jag och hoppar ur bilen.

Det blir sångstund och alla visar sig vara otroligt musikaliska. Den ådran lämnade jag kvar i barnsbenen. Det lilla linnet och du är du. En dator bjuds på öl. Vi ilar vidare. Dansar tills fötterna blöder i källaren på nybron. Helt plötsligt har jag antagit mig uppsatser och diskmaskiner. Vad hände? Jag var glad.

Kebabtallrik som försvann. Skrattar fortfarande så att jag gråter. Träffar Jimmy och delar taxi. Startar ett bloggkrig. Festen är slut! Och jag är glad ännu.

Let the war begin


Bakslag

Fy fan, man önskar man kunde göra mer. Och jag får dåligt samvete över att jag mår dåligt över vad i jämförelse är små saker. För i jämförelse är mitt liv en f***ing dans på rosor. Det är nog bara så att jag över analyserar allt, lägger ned så mycket energi på sånt jag kanske egentligen inte borde. Men jag är någonstans på vägen helt vilse. Vad hände? Hur blev det så? Varför blev det så?

Man kanske inte ska vara så pass ärlig, man kanske ska vara som alla andra. Men på någon nivå bär det emot. Det är inte jag, jag vill inte vara oärlig. Jag vill inte föra någon bakom ljuset. Don't kill the messenger. Eller hur var det du sa? Det hjälpte iallafall.

Om man ändå kunde göra mer, kanske skulle det göra skillnad. Jag vet inte. Förmodligen kommer jag aldrig att få veta heller. För jag kan inte göra mer. Jag kan bara hoppas, och sluta må dåligt över vad som i jämförelse är just det, skit saker.


Förvandlingen

ledsen att jag är så lat att jag inte orkar rotera bilderna i telefonen, och att det är så kass kvalité.

Nelly

Är alla inne och shoppar på nelly-rean? Det går så segt. Snart ger jag upp!

Hallå, snön?

Igår kväll när jag hämtade Malin från Harrys så snöade det. Det var faktiskt riktiga snöflingor, inget regnblandat skit. Hade en liten förhoppning om att det skulle vara lite snö när jag vaknade. What was I thinking?
Frida är lite rädd för vintern, dom har ju inte så kallt nere hos henne. Så risk finns för att hon kommer frysa här uppe.
Igår var jag och köpte färg till "min" tvättmaskin. Den orange som ska bli svart. Alla höjde ett ögonbryn när jag frågade vilken färg man skulle ha till en tvättmaskin. Hon ringde t.om. sin chef och bara " Hej, att måla en tvättmaskin, har du hört den frågan förut?" Nu har dom det iallafall.
Blev inget träna igår, blev mys med Nova istället! Vilket slår träningen med hästlängder. Hon tränade enormt dock, satt och hoppade i mitt knä. Gullunge.

Rapunsel

Äntligen har mina kluvna toppar fått se sin sista dag. Idag fick jag en privatklippning! Mitt långa hår är nu ett minne blott. Känns skönt men lite vemodigt. Får väl ta och plocka fram löshåret igen då. Det var länge sen håret kändes så mjukt så, även fast det är kortare känns det bra. Haha ni kanske märker hur jag försöker intala mig själv att det inte gör så mycket att mitt långa hår är borta?

Hade mitt personliga möte med min skrivlärare idag. Kändes jätte bra, fick mycket positiv feedback. Duggan, "du var bland de bästa". Tack, tack. Lite självförtroende-boost behövdes!
Nu ska jag snart åka och tanka, och sen lämna över bilen för att bli "nattensamstående" igen!

Utsatt på jobbet?


Ponta, känn piken! ;) Haha

SHAKE SHAKE, SHAKE SHAKE SHAKE

I helgen, då ska det dansas.

Nattskiftsensam

Man kan ju tro att nattskift kan vara det optimala. För att man hinner träffas på kvällen och så. Men icke! Icke när man är en sovare som jag. Som inte klarar av att sova när jag vet att dörren kommer att öppnas under den tiden jag sover. Så jag vaknar minst en gång i timmen under hela natten och kikar på klockan.

Det är hemskt, man sover aldrig riktigt liksom. Och så blir man trött och grinig på dagen istället. Inte i skolan då, de ska inte få uppleva mitt bitch-humör än. Det ska dom besparas. Haha.
Träningspasset idag var hårt. Lite för hårt, kräktes lite efteråt. Haha, fräscht va? Inte så skulle jag vilja säga. Men slut är jag iallafall. Tog i lite extra så jag skulle kunna sova som klubbad säl inatt. Håll tummarna för att det lyckas.
I Söndags åkte Adde hem men idag kom Marcus och ska vara här en vecka. Dom går också lite på skift, haha, här hos oss. Veckoskift. Borde faktiskt införas på riktigt. Det är trevlig sällskap vi pratar om!
Träffade Mina små i helgen, Benjamin & Samuel. Men man får inte säga små längre, även fast man vill. Adde satt iallafall och pussade på Samuel en del, och han blev faktiskt inte förbannad. Även fast dom två retar varandra mest så vet man att de verkligen älskar varandra! Kusinkärlek kallas det!

Träningsdags

Body attack om exakt 3 min!

Mest sedda bilder just nu.

Alltså, dom bilder som jag tittar på mest!! =)

Bästmormor

Morfar var nyss förbi jobbet med en stor låda kakor som mormor hade bakat åt mig!! Vilken mormor va!
Som Adde sa för någon helg sen "Den mysigaste mormorn i hela världen!"

We love mormor!

Inget är givet.

Kan man verkligen räkna med vad som helst? Är det självklart? Och vad, exakt vad, är det som ger rätt till att behandla människor olika? Räkna inte med att det kommer hålla i längden.

Frank attack

Kommer till jobbet imorse, halvstressad. Sliter upp dörren till lagret och där står den största FRANK jag någonsin sett. Mitt framför mig. Jag hoppade till, så rädd blev jag. Haha. Tack MAC för din Frank-attack. Vore ju kul om han hade filmat minen jag drog!

Har letat lite kläder till ikväll utan större framgång! Blir hinkande av vin tillsammans med mina vänner. Ska försöka dra med mig kusin vitamin också. Men det blir nog ett större projekt!!



Min första syn imorse, när jag kom till jobbet. 3 mm ifrån mitt ansikte!


Jobbdag

Vi har en router! Och ändå bloggar jag från mobilen nu. Man orkar ju inte packa upp datorn. Inte bra. Jag har på senare tid bytt livsuppfattning. Många faktorer spelar in. Jag har nog blivit mer seriös i allt jag gör. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Det har väl visat sig lite. Så den där resan till barca skulle jag verkligen behöva. Jag har inte så mycket övers till sådant som är falskt heller, det är väl min skyddsinstinkt. Taggarna utåt direkt! Kanske behövs, skinn på näsan finns det redan gått om. Men vi lever ju faktiskt i en skadad värld. Kanske ska mutera till igelkott

Grillning

Igår blev en mysig avslutning på en lång dag. Åkte ut till Johannas Berne och grillade korv och maschmallows i öppna spisen! Blev helbra!

Idag har jag tillverkat broschyrer och analyserat texter så hjärnan gråter. Försökte leta presenter också men det gick ju mindre bra. Hade ångest häromdagen för att julen är inte så långt borta och inte en enda julklapp har handlats.

Mitt hår är i akut behov av att klippas, topparna ser hemska ut. Tur att jag har en privatfrisör som har lovat att klippa mig. Gäller bara att ta sig tid!
Förövrigt har jag fått en super idé, kan faktiskt bli något. Eller hur Frida?

Brrr...

Iskallt! Det är kallt överallt. Nu snöar det också och jag ska snart gå och träffa min grupp och göra ett turistpaket för eskilstuna marknadsföring. Gårdagen spenderades som babysitter. Gud vad hon är söt, bästungen. Men gud vad jag är nervös när hon sover i sin säng. Går in var tioende minut och kollar så hon andas. Haha, super nojig. Så var det i och för sig när Benjamin och Samuel var så små också. Kollade dem hela tiden! Nej, dags att bege sig mot skolan! Och gå ut i snön. Tur att man inte går på årby skolan längre och för snö överallt! Eller vattenballonger! Haha, härliga tider.

NFC

NFC - the new shit. Telefonen som idkort och betalkort. Kommer det slå igenom? Det är fan frågan alltså. Människor idag är ju redan livrädda för allt som har med deras pengar att göra. Skrapar bort CVC-nummer på deras VISA för att ingen ska kunna använda det att handla online med.
Men det kanske känns säkrare att ha det i telefonen och bara gå förbi en maskin och betala? Vad vet väl jag!
Fick en uppgift om att skriva en text på 150-ord om ämnet GRÖNT. Haha, inte världens lättaste. Men jag slog ihop min kreativa hjärna med mig själv och knåpade ihop något lite snabbt. Tar gärna emot åsikter, så var kritiska mina vänner för här kommer den:
"GRÄSSKRÄCK"


"Min kusin springer för fort. Jag hinner inte med. Mina små ben skyndar genom buskarna, upp för backen och över stenen. Där tar det stopp. Där ligger den och stirrar på mig. En grön huggorm i det gröna, höga, gräset. Nästan osynlig. Jag kan inte längre röra mig, jag kan bara stirra tillbaka.

 

Min kusin är redan långt borta. Och kvar står jag, mitt i buskarna, stirrandes på en grön huggorm, livrädd. Jag önskar jag kunde kamouflera mig, bli grön. Då kanske ormen inte skulle se mig längre, då kanske jag skulle kunna röra mig.

 

Genom buskarna ser jag min morbror, ironiskt nog i gröna gummistövlar, komma springande med en spade i högsta hugg. Ormens kropp delas i två, det gröna skinnet fläckas av röda stänk. Helt plötsligt är jag inte längre i de gröna buskarna. Men jag är fortfarande livrädd för grönt högt gräs."


Sovrummet Efter




Gardinerna och överkastet är lila, men de ser helt svarta ut på bilden.




Nej, bilderna gör inte rättvisa för färgerna alls. Inte ens väggen. Måste faktiskt ses. Kanske dags för en inflyttningsfest? Såhär 2 år senare...

Sovrummet Före







I vanliga fall inte så stökigt! Men det var dagen för utrivning!

Små, små moln av svart oro

Usch, det har verkligen varit en "ont i magen dag". Av flera anledningar. Rädsla, stark oro och en gnutta hjälplöshet och ovisshet. Knappast fjärilar i magen om vi säger så. Nu får det liksom vara stopp. Nu måste vi hjälpas åt!
Tur att jag ska barnvakta världens sötaste unge idag så man blir varm inombords. De är verkligen glädjespridare dom små.

Imorgon börjar en ny kurs i skolan och Hagge ska jobba natt. Är trött på att sova i vardagsrummet nu och hoppas pappa kunde få ordning på mina, något misslyckade, väggar idag. Jag hade liksom tejpat listerna, men tydligen så var det någon skifttapet som satt innan. De ska vara superlätta att ta bort och när jag drog bort tejpen följde ju såklart tapetjäveln med. Och med den delar av färgen, så hade små "söta" vita fläckar på väggarna längs listerna. SUCK!! Det var bara att svälja stoltheten och ringa pappa... Haha.
"Man lär sig av sina misstag" svarar han. Men hur skulle jag kunna veta att det är olika typer av tapeter man kan tejpa på och inte?

Trevlig kväll igår som slutade lite hastigt. Men det var också viktigt. Nu väntar jag in dig, idag eller imorgon. Bara att välja! För hit ska du!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus